Cykelhelg i SKÅNE 27 april – 1 maj 2019

Årets Skånehelg är ett samarbete mellan Randonneur Väst och Randonneur Stockholm. I månadsskiftet april maj erbjuds du vårliga cykelrundor i centrala Skåne. I år bor vi i Ljungbyhed på Spångens Gästgiveri.

Det är 16 året i rad som vi åker till Skåne och möter våren. Här finns det fina cykelvägar med lite biltrafik och omväxlande natur. Fantastiska utsikter, skogar, slätter, slott och herresäten allt finns i Skåne. Missa inte chansen att få många härliga km på cykel!             I Eftersom det är PBP år i år kommer det att finnas möjlighet till både gruppcykling  och att köra revetlopp. Mer info finner du i inbjudan nedan.

Kostnaden för halvpension i enkelrum 3300 SEK och dubbelrum 2900 SEK

Inbjudan RVoRS Skåne 2019

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.