Cykelhelg I Skåne 29/4 -1/5

I månadsskiftet april maj inbjuder Randonneur Väst till vårliga cykelrundor i centrala Skåne. Det är alltid en skön känsla när vi övervakade av gladan ser solen lysa genom bokskogens nyutslagna skira grönska. I år bor vi i dubbelrum med dusch, 29 april till 1 maj.

Det är åttonde året i rad som vi åker till Hörby. Här finns det fina cykelvägar med lite biltrafik och omväxlande natur. Fantastiska utsikter, skogar, slätter, slott och herresäten allt finns i Skåne. I år kommer vi att erbjuda ” 200 km rundor ” alla dagarna. Missa inte chansen att få många härliga träningsmil i benen!                    

Vi bor på samma trevliga plats som förra året, STF Vandrarhem i Råby, 2 km söder om Hörby. I år kommer vi att bo i den ”finare” delen, Gillet. Alla rummen har dusch och toalett. På första våningen finns ett stort sällskapsrum och det kommer att finnas ett låsbart utrymmen för våra cyklar.

Kostnaden för halvpension i enkelrum 700 SEK/natt och dubbelrum 550 SEK/natt.

Inbjudan RV Hörbyläger 2016

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.