Flèche Nordique 2016 information

FN 2016 Bild

Pingstafton 14 maj kl 10:00 är det dags för en ny upplaga av det klassiska loppet Fléche Nordique. Pingstdagen 15 maj får du möjlighet att träffa randonneurer från hela Norden.

 

Flèche Nordique är en av årets höjdpunkter för oss randonneurer. En lagcykling under 24 timmar och med en minsta distans på 360 km. Loppet arrangeras för 14:e gången under Pingsthelgen 14-15 maj. Jag hoppas att Randonneur Väst kan delta med flera lag.  Starten sker kl 10:00 på Pingstafton och målgång kl 10:00 på Pingstdagen vid Billingehus i Skövde. Du kan läsa mer om loppet på hemsidan där du också finner inbjudan och anmälan till loppet, hemsidan 

Vi kommer att träffas under våren för att informera om loppet och sätta ihop lag om 3-5 personer samt föreslå lämpliga rutter. Vi försöker formera lagen i början av april för att ge cyklisterna möjlighet att träna tillsammans och välja lämplig färdväg till Skövde. Vi gör en gemensam anmälan i början av maj.

Flera personer har redan visat intresse för loppet. Det finns utrymme för både kvinnliga, manliga och mixade lag. Är du intresserad av att delta anmäl dig till bege.bike@gmail.com

Nu finns Inbjudan och Anmälan  på hemsidan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.