PBP 2015 Resultat

Under flera dygn har Yngve och BeGe med stort intresse följt de cyklister som bor på hotell The Wish i Versailles i Paris och några andra randonneurer som de känner.

Årets PBP var som vanligt indelat i 3 startgrupper 80 tim, 84 tim och 90 tim. Starten förenklades av att det fanns 21 undergrupper som startade med 15 min mellanrum. För att lättare kunna se var cyklisterna befann sig och jämföra hur de låg till inbördes var det enklast att räkna ut hur lång tid randonneuren hade kvar tills kontrollen stängdes för honom. Yngve har lagt ner mycket tid på att konstruera ett Excel dokument som visar detta.

I tabellen ser du hur långt tid varje cyklister hade kvar i respektive kontroll innan kontrollen stängde samt sluttid och medelhastighet.

Resultat PBP 2015

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.