Svenska kläder till PBP 2015

Cykeltröja PBP 2015

Det har varit tradition sedan slutet av 80-talet att alla Sveriges Randonneurer, som åker ner till Frankrike för att cykla PBP, har använt enhetliga cykeltröjor. Denna tröja är ett fint bytesobjekt om man vill förvärva en annan nations PBP jersey

På uppdrag av Randonneurs Sverige har Randonneur Väst tillsammans med Original Teamwear Sweden AB (Kalas) arbetat fram en lösning som vi hoppas skall passa årets PBP cyklister. Kläder Paris-Brest-Paris 2015

Cykeltröjan kan fås i två utförande. ACTIVE modellen har enhetligt tyg i hela tröjan (PBP 2007) och ACTIVE Plus har lycra i ärmarna och nättyg i sidopanelerna (PBP 2011). ACTIVE modellen kan även fås med kort dragkedja.

Alla klädvarianter finns i både HERR och DAM utförande. Det finns en produkt-beskrivning och storleksguide för respektive plagg. Om storleksbeteckningen har ett + innebär det att den är lite längre. T.ex 3+ är en tröja i storlek 3 men lika lång som en tröja i storlek 4. I jämförelse med de gamla PBP-tröjorna från  2007 och 2011 blir översättningen 1=XS,   2=S,   3=M,   4=L,   5=XL,   6=2XL-3XL,   7=4XL-5XL

Leverantören har valt att även lägga in byxor, armvärmare, benvärmare (svarta) och en tube i nätshoppen. Produktinformation och storleksguide finns under respektive produkt i nätshoppen

Nätshoppen är öppen en första omgång fram till måndagen den 4 maj (kl 23.59) för leverans under vecka 23 (1- 7 juni). Detta ger dig möjligheten att prova kläderna innan nätshoppen stängs efter andra omgång den 17 juni (kl 23.59). Leverans sker under vecka 30 i god tid för att du skall hinna ”slitas” in kläderna innan de skall användas i Frankrike.

Portokostnaden för varje beställning är 99 SEK. (

Webshop för PBP kläder:

Öppen:       1:a omgånen:                 28/4 -4/5 (leverans v 23)

                      2:a omgången:               1/6 -17/6 (leverans v 30)

Adress: http://teamservice.original.se       Användarnamn: parisbrestparis

 

Vi ses i Paris

BeGe

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.